Vanwege enorme drukte zijn onze levertijden langer als dat uw gewend bent. Dit kan oplopen tot 30 dagen, bedankt voor alle geduld!

Bestelling en Levering

Wij doen niets liever dan het oplossen van jouw dagelijkse beauty en make-up irritaties.

Elk pakket wordt voorzien van Track & Trace en is voor jouw als klant geheel gratis.

Jouw pakket wordt binnen 2 dagen verzonden. In verband met het COVID-19 (coronavirus) en vanwege enorme drukte duren de bestellingen langer dan u gewend bent van ons. Dit kan oplopen tot 30 dagen, bedankt voor uw geduld. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd zal worden. 

Om dit tegen een eerlijke prijs te doen, hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit onze leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou onze artikelen voor een eerlijke prijs aanbieden.

Doordat de producten rechtstreeks vanuit de leverancier worden verstuurd, hanteren wij een gemiddelde levertijd van 7-14 dagen. 

Producten los verzonden

Bestel je meerdere producten, dan is er een kans dat je onze producten los ontvangt. Heb je dus al één pakket, wacht dan nog even op het andere product.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na bestelling eenvoudig jouw pakket volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen>>>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kan is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

COVID-19 (Coronavirus)

In verband met het COVID-19(Coronavirus) kan de verzending iets langer duren. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Wij wensen iedereen sterkte in deze heftige tijden!